Прав е Бойко: какво му бунтуват крепостните?

21 06 2009

Не е лесно да си Бойко Борисов – и то нямам предвид само трудния избор с каква точно евтина фланелка на райета да мамиш журналята него ден – де да беше само това! И дори не е само това, че има хора дето те слушат какви ги плещиш че даже и питат какво е това “човешки материал” (не че са много де) – да де беше и това!

Но не – този път наистина положението на Бойко беше на косъм! Силите на мрака удариха с нечувана жестокост в самото сърце на доброто, чистото и справедливото. Инвазията на Банкя е факт. Фанатизираните орди от социалисти с цялата си наглост правят събитие на феодалните земи на негово висобойство лорд Борисов. Еми така де – какво право имат социалистите да нахлуват именно в Банкя – очевидно област държана от векове от маркграфовете Борисови!

И не само това – нахлули, плячкосали, изнасилили джипа на Лорда, запалили хоругвите с неговия светъл лик и дори започнали да бунтуват собствените му крепостни селяни. Нечувано! Още миг оставало преди продажните крепостници да предадат замъка в ръцете на врага и тогава връхлетели Мутрите от Кръглата Маса, спасили по рицарски положението и с гордост и достойнство разгонили разбеснелите се червени. Ах, героичността! Възпейте, бардове, този велик ден и нека бъдните поколения да помнят и с благоговение да мълвят легендите за този епичен миг!

И ти, читателю, се преклони пред Лорд Борисов днес, защото току виж се оказало че маркграфовете Борисови държали от векове не само Банкя, но и по-голямата част от България…

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: